Шок від «Сулугуні»

Шок від «Сулугуні»

Минулого року «УМ» повідомляла про те, як у Черкасах нелегал із Грузії облаштував у одному з приміщень оптової бази підпільний цех із виробництва популярного сиру «Сулугуні». Правоохоронці, котрі прийшли у той цех, були шоковані, в яких антисанітарних умовах виготовляли продукт. Тоді ту лавочку прикрили. Але нещодавно той самий нелегал вигулькнув у селі Мошни Черкаського району. Там він теж організував підпільний цех із виробництва «Сулугуні». Винайняв напіврозвалене приміщення і почав масово закуповувати у селян молоко. Коли міліціонери прийшли до хати так званого підприємця–молочника, то вжахнулися від побаченого.

Хабарник із мандатом

Хабарник із мандатом

На Луганщині розгорається неабиякий скандал: як виявив місцевий журналіст Володимир Хапчук, один із депутатів Лисичанської міської ради від Партії регіонів продовжує виконувати обов’язки народного обранця, маючи в кишені вирок суду, який визнав його хабарником! Ідеться про такого собі Сергія Юхимовича Горобця, який працює начальником Лисичанського міжрайонного управління газового господарства філії ВАТ «Луганськгаз» і, судячи з матеріалів справи, достатньо вправно поєднує в цій якості функції дотримання держаного інтересу зі своїм особистим.

«Бобер» на три мільйони

«Бобер» на три мільйони

Позавчора близько 15.00 співробітники столичного Главку СБУ затримали двох столичних високопосадовців разом із посередником, який мав передати їм чималий хабар — три мільйони гривень. Йдеться про начальника Головного управління з питань внутрішньої політики КМДА 36–річного Віктора Г., заступника начальника ДКП «Плесо» 55–річного Ігоря С. (ще два тижні тому він був повноправним керівником цього комунального підприємства столиці) та їхнього 38–річного посередника, працівника ТОВ «Єкзіт–Україна» Олександра К.

Всі статті рубрики