Вона допрацювалася..

Вона допрацювалася..

Бадьорі передвиборчі вис­тупи Прем’єр­міністра Юлії Тимошенко про покращення економічної ситуації в країні та завершення кризи, на жаль, так і залишились лише словами. Як і стверджували неурядові аналітики, грошей в бюджеті катастрофічно бракує. Нині їх не залишилося навіть для виплати заробітних плат працівникам бюджетної сфери.

Студентські забави

Студентські забави

У студентів Київського національного університету ім. Шевченка сьогодні — творчий залік. Оцінити його зможуть усі, хто не полінується під вечір прийти на майдан Незалежності. Саме тут студенти найвідомішого столичного універу покажуть, що вміють не тільки отримувати «п’ятірки» в «заліковки», а й співати, танцювати і всіляко розважати публіку. «Капусник» спудеї підготували з нагоди 175річчя своєї альма­матер.

Руссов у вогні

Руссов у вогні

У четвер пізно ввечері в самому центрі Одеси, на вулиці Садовій, 21, спалахнув п’ятиповерховий будинок Руссова, зведений 1897 року, — пам’ятка архітектури національного значення. Вогонь розгулявся на горищі й через лічені хвилини перекинувся на нижні поверхи. Більшість мешканців устигли вибігти з палаючого будинку. Утім, за непідтвердженою інформацією, один житель загинув.

Росія-мачуха

Росія-мачуха

Українці Москви вже понад рік не можуть задовольняти свої культурні й національні потреби через утиски влади Білокам’яної. Про це в ефірі радіо «Свобода» заявив співголова Об’єднання українців у Російській Федерації Валерій Семененко. За його словами, українські книги та дитячі національні костюми, а також супутникова антена, яка приймає телеканали з України, — досі за опечатаними дверима в центрі Москви.

Тримаймо кулаки за «Аріану»

Тримаймо кулаки за «Аріану»

Схоже, чи не найжахливіша епопея з викраденням наших моряків сомалійськими піратами добігає кінця. Днями один із корсарів зателефонував із приморського містечка Харадер, що в Сомалі, й сказав, що сторони нарешті зійшлися на сумі викупу за «Аріану». Пірат, який назвався Хассаном, розповів: «Ми домовились про 3,5 мільйона доларів за грецький корабель. Ми просто чекаємо на гроші та заберемося геть із судна в найближчі 48 годин, якщо не раніше. Тобто як тільки отримаємо готівку. Екіпаж у безпеці, а переговори закінчено, хоча вони тривали дуже довго».

Всі статті рубрики