Від «Мегаспорту» до «Ігор» — кілька місяців

Від «Мегаспорту» до «Ігор» — кілька місяців

У понеділок на загальних зборах колективу спортивного каналу «Мегаспорт» голова правління медіагрупи «Інтер» Сергій Созановський повідомив про переорієнтацію каналу — зі спортивного на молодіжно–розважальний. На каналі з’явиться більше програм на зразок «Ігор патріотів», залишиться рейтингова спортивна документалістика.

Політична «Золота булава»

Політична «Золота булава»

Мода на політичні ток–шоу на вітчизняному телебаченні укорінилася з появою в українському ефірі чотири роки тому Савіка Шустера з його «Свободою слова». Відтоді програмам–«говорильням» дісталося чимало не найкращих слів, проте їх продовжують дивитися. Нинішні «Свобода слова» з Андрієм Куликовим, «Шустер live», «Велика політика з Євгенієм Кисельовим» і «Я так думаю з Анною Безулик» утримують якщо не найвищі, то дуже пристойні рейтинги. Тому не–дивно, що державний «Перший» канал з 15 листопада планує запустити політичне ток–шоу.

«Інтер» без Ольги Сумської

«Інтер» без Ольги Сумської

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Упродовж наступного тижня глядачі «Ранку з «Інтером» востаннє у цьому ранковому блоці бачитимуть ведучими Ольгу Сумську та Володимира Горянського. До кінця року інтерівський «Ранок» перетвориться на своєрідний щоденник без ведучих у студії.

Всі статті рубрики