Тягач для зірок

Тягач для зірок

Найсильніший український велогонщик Ярослав Попович на початку цього року підписав контракт на два сезони з «Астаною», але вже незабаром одягне форму іншої команди. Минулого тижня галичанин полюбовно розстався з казахами й домовився про співпрацю на два роки з американською «стайнею» «Радіошек». Позавчора на прес–конференції в Києві Попо розповів журналістам подробиці цієї угоди.

Король, та не той

Король, та не той

У якому б стані не перебували «Мілан» і «Реал», протистояння італійського й іспанського грандів викличе шалений інтерес. Позавчора на мадридському «Сантьяго Бернабеу» суперники виправдали сподівання вболівальників, видавши на–гора феєричну дуель із несподіваною кінцівкою. Напередодні згадували переважно про бразильця Кака, якому належало зіграти у формі «вершкових» перший матч проти своєї попередньої команди, що нині перебуває в кризі. У лавах італійців також був «колишній» — голландець Зеєдорф вигравав Кубок чемпіонів із «королівським клубом» ще у 1998–му. В очній сутичці зійшлися й найкращі бомбардири Ліги чемпіонів — Рауль та Індзагі.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Анфіса Почкалова: Кумири зникають після того, як їх перемагаєш

Анфіса Почкалова: Кумири зникають після того, як їх перемагаєш

Останнім часом українське фехтування перебуває на підйомі. Наші успіхи переважно пов’язані з шаблею, але періодично тішать медалями престижних турнірів і майстри рапіри та шпаги. На чемпіонаті світу, що два тижні тому завершився в турецькій Анталії, крім двох нагород шаблісток приємним сюрпризом стала «бронза» молодої шпажистки Анфіси Почкалової. Проте насолоджуватися успіхом львів’янці ніколи: відпочивши всього два дні, Почкалова почала готуватися до чемпіонату Європи серед юніорів, що стартує 31 жовтня. Лише після нього Анфіса розслабиться, поїде в гості до подруг. Тож ловити привітну дівчину кореспондентові «УМ» довелося на столичному вокзалі.

Всі статті рубрики