НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Чим пахне лекція у Пінчука?

Чим пахне лекція у Пінчука?

У політичній Британії — невеликий, але дещо дивний скандал, пов’язаний опосередковано з Україною. Колишній прем’єр Великої Британії Тоні Блер, якого вважають головним претендентом на нову посаду — президента Євросоюзу, начебто отримав десятки фунтів стерлінгів від Віктора Пінчука за виступ на конференції «Ялтинська європейська стратегія», пише впливова «Таймс».

Детектор для підробних пігулок

Детектор для підробних пігулок

Всесвітня організація охорони здоров’я (ВООЗ) стверджує, що понад 30 відсотків ліків, які продають у країнах Африки, окремих частинах Азії та Латинської Америки, є підробками. Згідно з дослідженнями базованої у США неурядової організації Centre for Medicines in the Public Interest («Центр медицини в громадських інтересах»), у 2010 році обсяги продажу фальсифікованих лікарських препаратів у світовому масштабі становитимуть 75 млрд. доларів. Це на 90 відсотків більше порівняно з 2005 роком.

Надзвичайні таланти Саркозі–молодшого

Надзвичайні таланти Саркозі–молодшого

Президент Франції Ніколя Саркозі опинився під вогнем нещадної критики за зухвалі спроби проштовхування свого сина Жана щаблями політичної кар’єри. Виховані в демократичних традиціях французи дуже негативно ставляться до кумівства, особливо в політиці. Бурю спричинили повідомлення у французьких ЗМІ про те, що 23–річний Саркозі–молодший, студент другого курсу юридичного факультету і водночас уже депутат ради паризького передмістя Хот–де–Сен, на початку грудня має стати ще й керівником громадської інституції Epad, яка управляє бізнесовим кварталом Парижа — Ла Дефенс. Квартал хмарочосів Ла Дефенс у північно–західному передмісті Парижа вважається найбільшим бізнесовим осередком Європи. Тут розташовані штаб–квартири 2,5 тис. фірм, в яких працюють 150 тисяч службовців. Загальна поверхня офісів становить три мільйони квадратних метрів.

Діти Магомета витісняють дітей Ісуса

Діти Магомета витісняють дітей Ісуса

Американська неурядова наукова інституція («Форум релігійного та громадського життя»), яка спеціалізується на демографічних дослідженнях, 7 жовтня видала звіт, з якого випливає, що у світі нині живуть 1,57 мільярда мусульман. Учені та інтелектуали цієї організації провели велетенську роботу: впродовж трьох років досліджували дані переписів та іншу статистичну інформацію з 232 країн світу. На початок нового тисячоліття у світі нараховувалося від 1,5 до 2,1 мільярда християн. Тобто на сьогодні християни і мусульмани фактично зрівнялися за чисельністю.

Всі статті рубрики