Полювання почалося!

Полювання почалося!

Грибування називають «тихим полюванням», хоч я вважаю, що тихе полювання — це інше, це шопінг у час розпродажів. А збирання грибів є пристрастю такою ж дещо аномальною, як азартні ігри чи інші адреналінові захоплення. Це, пафосно кажучи, некорисливе хобі — затятий грибник збирає не для того, щоб смачно поїсти, а просто для «процесу».

Кулінарний «діамант» в андеграунді

Кулінарний «діамант» в андеграунді

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Найдорожчий із грибів — трюфель, мешканець французьких та італійських Альп. Тут його називають і «вередливим принцем», і «чорним діамантом кулінарії».

Як зберегти «врожай»

Як зберегти «врожай»

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Заморозити. Це найпростіше і найзручніше, адже із розморожених грибів ви зможете приготувати будь–яку страву. Ідеальний варіант — помити, добре висушити, почистити, розсортувати в пакетики і вкласти у морозильник. Але так гриби займуть багато місця. Я віддаю перевагу другому варіанту, більш компактному — заморожую гриби вже порізаними, посоленими і відвареними.

Всі статті рубрики