Невдалий жарт чи спроба зірвати уроки?

Невдалий жарт чи спроба зірвати уроки?

У Житомирській міській санітарно–епідеміологічній станції «УМ» спростували інформацію про те, що школярі Житомирської загальноосвітньої середньої школи №8 отруїлись сльозогінним газом. «Це не був сльозогінний газ. У шкільному туалеті ми не знайшли навіть балончика, — розповіла «УМ» заступник головного державного санітарного лікаря в Житомирі Галина Шарапа. — Ми виявили небезпечну токсичну речовину в унітазі.

«Болючий» Бабин Яр

«Болючий» Бабин Яр

Президент України Віктор Ющенко взяв участь у церемонії вшанування пам’яті жертв Бабиного Яру, поклавши квіти до пам’ятника загиблим на місці нацистського злочину.

На небезпечній глибині

На небезпечній глибині

Навіть через кілька десятиліть після завершення бойових дій достеменно не з’ясовано, яку кількість небезпечних сюрпризів «зберігають» води біля чорноморського узбережжя Криму. Море час від часу викидає на берег потужні, розраховані на знищення кораблів і укріплень вибухові пристрої (міни, торпеди, бомби), які, попри те, що пробули під водою більше 65 років, несуть реальну загрозу для мирного населення.

Поезія політики

Поезія політики

У понеділок поет, перекладач, громадський діяч Дмитро Павличко святкував 80–річчя, а Національна опера України ледь вмістила всіх його гостей. Три з половиною години вітань і співів на слова ювіляра, орден Ярослава Мудрого IV ступеня з рук Президента, гігантський букет троянд і поясний уклін від Прем’єр–міністра, повний зал культурного істеблішменту, сивих націоналістів і демократів, «Два кольори» з могутнього голосу Дмитра Гнатюка, який прийшов, попри важку хворобу ніг, і зал, який сотнями голосів співає про «червоне — то любов, а чорне — то журба». Не вдалося тільки одне. Кажуть, Дмитро Васильович хотів на сцені поєднати, помирити двох колишніх соратників — Віктора Ющенка і Юлію Тимошенко.

Із мерів — у мільйонери?

Із мерів — у мільйонери?

Правоохоронці Київської області завадили збагатитися міському голові Переяслав–Хмельницького. Мера міста Івана Якименка затримали «на гарячому», коли той намагався отримати хабар у розмірі трьох мільйонів доларів США, про це повідомляє видання «ЛІГА.net» із посиланням на власні джерела в правоохоронних органах. Чиновник вимагав гроші за оформлення документів на право власності на 13 гектарів землі в межах міста.

Генерал Бендер

Генерал Бендер

Підпільну контору з продажу «повітряних замків», чи то пак — нерухомого майна Міністерства оборони України, викрили співробітники Головуправління боротьби з організованою злочинністю МВС. Змовившись з окремими справжніми посадовцями в погонах, цивільні ділки видавали і себе за офіцерів високого рангу, які мають необхідні «виходи» і можуть допомогти у придбанні того, що називають «надлишковим майном» оборонного відомства.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Пісок зміцнить імідж України у світі

Пісок зміцнить імідж України у світі

Позитивної інформації про Україну у світових ЗМІ дуже мало, тому той сенсаційний ажіотаж, який створився навколо переможниці телешоу «Україна має талант» Ксенії Симонової у європейських ЗМІ, сповнює гордістю. Якщо політики нездатні прославляти нашу країну, то хай це робить проста 24–річна дівчина з Євпаторії, яка творить справжні чудеса на піску: майже живі й динамічні картини найвищого драматизму.

Всі статті рубрики