365 днів, які потрясли світ

365 днів, які потрясли світ

Учора виповнився рівно рік з дня краху американського фінансового гіганта «Леман Бразерс», що спричинило обвал ринку США та викликало ланцюгову реакцію на всіх торговельних і фінансових майданчиках світу, нагадує «Євроньюс». Саме день 14 серпня 2008 року вважають офіційним початком так званої «Великої рецесії».

Хмарочос–убивця

Хмарочос–убивця

Під час монтажу швидкісного ліфта в 118–поверховому будинку Міжнародного комерційного центру (МКЦ) платформа, на якій перебували монтери, зірвалася з рівня 30–го поверху і зупинилася на рівні 20–го. Всі шестеро робітників, які перебували в кабіні ліфта, загинули на місці.

Дуель перед битвою

Дуель перед битвою

Позавчора пізно ввечері всі провідні телеканали Німеччини транслювали у прямому ефірі дебати між канцлером Ангелою Меркель та її головним суперником у боротьбі за посаду глави уряду на парламентських виборах 27 вересня — міністром закордонних справ Франком Вальтером Штайнмаєром. За теледуеллю двох політиків стежили 20 мільйонів німців та мільйони телеглядачів з інших країн Європи. Головною темою дебатів були питання ядерної енергетики, рівня зарплат вищих ешелонів влади та керівників великих компаній, війна в Афганістані, можливість запровадження в країні мінімальної зарплати. На думку політологів, у позиціях Меркель та Штайнмаєра не було особливих відмінностей.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики