Лазню викликали?

10.09.2009

Оригінальна лазня віднедавна працює в Черкасах. Замовити її можна навіть до себе додому, адже вона — на колесах. «Змайстрував» її місцевий житель Олег Сластіон. «Ми компанією часто відпочиваємо на природі. Там і прийшла в голову ідея, що непогано було б на березі попаритися з березовим віничком, а тоді шубовснути у холодну воду», — розповідає власник мобільної лазні.

Для втілення задуму Олег Петрович придбав автомобіль ЗІЛ, який колись «служив в армії» пересувною радіостанцією. Власноруч переробив автівку на справжнісіньку лазню, де є груба з системою нагріву води, працює вентиляція, а потрібна температура набігає за якихось півгодини. Лазня обшита всередині липовою вагонкою. Одночасно тут можуть махати березовими віниками шість любителів парної.

Господар сауни на колесах надає замовникам повний спектр послуг. «У лазні для відпочивальників є не тільки віники, а й простирадла, рушники, капці. Я 15 років працював кухарем, тож можу приготувати на замовлення будь–яку страву. Але найчастіше люди, які викликають нашу лазню на природу, замовляють шашлик та кашу з юшкою», — каже Олег Сластіон.