Прорив крізь корейську облогу

Прорив крізь корейську облогу

Учора в південнокорейському місті Ульсан завершився 45–й за ліком світовий форум. В останній день турніру українська команда поповнила свій багаж другою медаллю. Олімпійський чемпіон Пекіна–2008 Віктор Рубан, який перед цим разом із Вікторією Коваль здобув «золото» в змаганнях змішаних пар, тепер настріляв на бронзову медаль у чоловічому турнірі з класичного лука.

На прощання знову бронза

На прощання знову бронза

Перед від’їздом збірної України на чемпіонат світу до Японії головний тренер наших «художниць» Альбіна Дерюгіна сказала, що після нього багаторічний лідер «синьо–жовтих» Ганна Безсонова, ймовірніше за все, завершить кар’єру. Справді, киянка зробила дуже багато для підтримки авторитету української гімнастики в світі: безліч разів ставала призеркою престижних турнірів, у тому числі двічі здобувала «бронзу» на Олімпіадах, а два роки тому виграла й чемпіонат світу в абсолютній першості. Тож, думається, Ані дуже хотілося піти зі сцени з гордо піднятою головою, захопивши наостанок кілька медалей 29–го за ліком світового форуму.

«Помилкова» мирова

«Помилкова» мирова

Після скромної перемоги над Мальтою в Бородянці виїзд української «молодіжки» в гості до французів викликав побоювання. Особливо з урахуванням, що тренерський штаб на чолі з Павлом Яковенком через травми не дорахувався кількох виконавців: чемпіонів Європи серед юніорів Кривцова, Петрова, Каверіна, а також більш досвідчених Кравця, Льопу, Степаненка, Лисенка. Однак на користь нашої команди грало те, що французи провели в суботу зустріч у Словенії, тому не могли не відчувати втому, тоді як «синьо–жовті» попередній тур пропускали.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики