Карликові страждання

Карликові страждання

Власне, сама суботня гра між національними командами України й Андорри великого інтересу не становила. Питання полягало лише в тому, скільки ж м’ячів господарі «відвантажать» «карликам». У під­сумку навіть великий рахунок побачення з піренейцями — 5:0 — не додав оптимізму перед завтрашнім двобоєм із білорусами в Мінську. Захоплення на трибунах стадіону «Динамо» викликала переважно не гра «синьо–жовтих», а дії... латвійського рефері Андрейса Сіпай­ла, який не соромився раз по раз «ображати» гостей штрафними.

За межами поля теж було багато цікавого. Скажімо, за матчем стежили два президенти УЄФА — нинішній, француз Мішель Платіні, й попередній, швед Леннарт Юханссон. Як і колишній наставник «Динамо» Юрій Сьомін, вони приїхали на святкування 60–річного ювілею президента ФФУ Григорія Суркіса (загалом у Кончі–Заспі гуляли 650 гостей!). Щоправда, київські фанати запаленими на трибуні й кинутими на поле фаєрами дещо підмочили свій авторитет в очах Платіні та інспекторів УЄФА, котрі теж були на цьому матчі.

Віддати борг за сестру

Віддати борг за сестру

Аби здолати в 1/16 фіналу відкритого чемпіонату США уродженку Росії Анастасію Родіонову, яка зараз виступає під прапором Австралії, молодшій із сестер Бондаренко знадобилися лише два сети. Утім ця перемога виявилася не такою простою, як попередня — над американкою Шенай Перрі. Перший сет представниця Харкова вирвала на тай–брейку — 7:6 (7:4). У другому Катя спершу домінувала, але потім розслабилася й дозволила Родіоновій зрівняти рахунок (4:4). Утім у вирішальний момент зібралася й за рахунок потужніших подач схилила шальки терезів на свою користь — 6:4.

Свій серед чужих

Свій серед чужих

Останнім часом дедалі частіше футбольні фахівці стверджують, що клас європейських збірних вирівнюється, і слабких команд практично не залишилось. Зараз ще важко уявити, що збірні Фарерських островів чи Ліхтенштейну зможуть на рівних змагатися з провідними колективами континенту, але можна впевнено стверджувати: когорту «міцних середняків» поповнюють нові збірні, які час від часу псують настрій визнаним фаворитам.

Яблучко для Віктора й Вікторії

Яблучко для Віктора й Вікторії

Восьмеро наших співвітчизників беруть участь у чемпіонаті світу в Південній Кореї (з 1 по 9 вересня), із них шестеро виступають у змаганнях із класичного лука, а ще двоє спеціалізуються на блочному, який не входить до олімпійської програми.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики