Ще один «мажор»–убивця

26.08.2009

Cин депутата Одеської міськради від Партії регіонів Олек­сандра Кравця заподіяв смерть двом особам на Фонтанській дорозі міста. Про це «УМ» поінформувало джерело в обл­управлінні міліції, уточнивши, що «дорожньо–транспортна пригода сталася вночі 22 серпня, після чого Mercedes S–500 представницького класу, не припиняючи руху, врізався у припаркований автомобіль Dacia Logan, а потім і в сусідній Chevrolet».

27–річний пішохід від отриманих травм помер на місці, а дівчину 1982 року народження, яка після удару «Мерседеса» перебувала у критичному стані, було госпіталізовано з численними травмами. Однак через деякий час вона померла в 11–й міській клінічній лікарні. За деякими даними, молодий водій перебував у стані алкогольного сп’яніння.

ДТП набуває резонансного розголосу через те, що вже одного ініціатора схожої автоаварії, яка сталася в Одесі січневої ночі 2008 року, зусиллями представників правоохоронних і судових органів було визнано невинним. Тоді за кермом Toyota Prado перебував 17–річний Фелікс Петросян — син впливового екс–голови Одеської облради. Згідно з висновком експертів, водій скоїв ДТП, будучи нетверезим. Його джип Toyota Prado врізався у Daewoo, водій якої загинув. Крім того, було пошкоджено ще 11 автомобілів. Однак 9 липня нинішнього року, після баготомісячного розслідування, що, радше, нагадувало корупційну тяганину, Приморський районний суд Одеси закрив кримінальну справу за фактом ДТП. Щоправда, прокуратура Одеської області подала апеляцію на цей вердикт Приморського райсуду міста.