Слов’янська «полуничка»

Слов’янська «полуничка»

Нещодавно працівники Департаменту боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, MBС України розкрили діяльність міжнародної групи порноділків. Як повідомили «УМ» у Департаменті зв’язків із громадськістю МВС, автори незаконного «важкого» кіно кілька років поспіль виготовляли порнофільми та розповсюджували їх через мережу інтернет. До складу підпільної порностудії входили громадяни України, Росії, країн Прибалтики, Ізраїлю та Нідерландів.

Цигарка ціною в життя

Цигарка ціною в життя

Більше семи років вони не бачитимуть волі. Нині, коли закінчився суд у Ромнах, їх ще називають молодими людьми. Знову побачивши вільний світ, вони навряд чи почуватимуться молодиками. І все — лише через те, що їх не пригостили сигаретами.

Полювання на адвоката

Полювання на адвоката

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Цей випадок стався ще ввечері 11 травня цього року, на початку 23–ї години, коли адвокат Сергій Михайлик (прізвища потерпілого, заарештованих і підозрюваних змінено в інтересах слідства. — Авт.) під’їхав на свою дачу, що розташована в одному з ближніх до Полтави сіл. Лихого передчуття не мав: щойно повернувся з Криму, де кілька днів відпочивав та насолоджувався морем. Тим більше не думав, що його чекають уже впродовж чотирьох днів...

Всі статті рубрики