Півстолітня терористка мовчить і діє

Півстолітня терористка мовчить і діє

Позавчора по обіді внаслідок потужного вибуху біля казарм воєнізованої поліції в селищі Пальманова на курортному острові Майорка загинули двоє співробітників іспанської Цивільної гвардії. Як повідомляє «Євроньюз», відповідальність за цей теракт на себе ніхто не взяв, але прем’єр–міністр Іспанії звинуватив у ньому безпосередньо баскську терористичну організацію ЕТА. Дещо пізніше поліція виявила іншу бомбу, закладену також під патрульний автомобіль Цивільної оборони. Вона чекала свого часу неподалік місця першого замаху.

Раї від Міші

Раї від Міші

Перший і останній президент СРСР Михайло Горбачов увійшов у історію як політик, який ліквідував «залізну завісу» між Сходом і Заходом та багато в чому посприяв розвалу «імперії зла», якою був Радянський Союз. Але, можливо, він залишиться в пам’яті нащадків ще й як... співак. Нещодавно 78–річний Горбачов записав компакт–диск із сімома улюбленими піснями його дружини Раїси, котра померла десять років тому від лейкемії. Пісні звучать у гітарному супроводі лідера рок–групи «Машина врємєні» Андрія Макаревича.

Тегеран по 40 днях

Тегеран по 40 днях

Позавчора, на 40–й день після розстрілу учасників протесту проти фальсифікацій президентських виборів в Ірані, близько трьох тисяч прибічників опозиції зібралися в центрі Тегерана — на площі перед Великою мечеттю, щоб ушанувати пам’ять загиблих. Опозиціонери проігнорували заборону уряду на проведення жалобної церемонії.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики