«Старий» і його пасажири

«Старий» і його пасажири

Іранське телебачення вчора повідомило, що вже знайдено «чорні скриньки» пасажирського Ту–154, який розбився 15 липня зі 168 особами на борту. Самописці літака значно пошкоджені. Тому не відомо, чи вдасться зчитати з них розмови пілотів та технічні дані, щоб з’ясувати причини катастрофи.

На землі — безвихідь, у небі — смерть

На землі — безвихідь, у небі — смерть

Уже встановлено імена всіх українців з екіпажу збитого 14 липня в Афганістані гвинтокрила. Четверо з них мешкали в місті Новий Кали­нів Самбірського району Львівщини — це Юрій Рущак (1961 року народження, командир екіпажу, одружений, батько двох дітей), Олег Храмов (1971 р. н., одружений, має дитину), Володимир Ковалів (1966 р. н., троє дітей), Михайло Наконечний (1964 р. н., двоє дітей). Ще двоє членів екіпажу — 48–річний Сергій Полященко і 39–річний штурман Сергій Приходько — вихідці з Криму. У них також залишилися сім’ї. Екіпаж пропрацював в Афганістані лише місяць.

...плюс електрифікація Сахари

...плюс електрифікація Сахари

Днями в Мюнхені 12 великих компаній та банків підписали угоду вартістю 555 млрд. доларів про будівництво в пустелі Сахара на півночі Африки гігантської електростанції, яка працюватиме на енергії Сонця і до 2050 року задовольнятиме 15 відсотків потреби Європи на електроенергію. Серед підписантів переважають німецькі концерни, зокрема Siemens, RWE, Deutsche Bank, але до них також приєдналися швейцарський ABB, іспанський Abengoa та алжирський Cevital.

Друга після Політковської

Друга після Політковської

Позавчора в Грозному було викрадено російську правозахисницю Наталію Естемірову, про що негайно повідомив російський «Меморіал», а через кілька годин 50–річну жінку знайшли застреленою за містом. Естемірова була найвідомішим правозахисником Кавказу, першим лауреатом премії імені Політковської та премій Європарламенту і парламенту Швеції. Естемірова зафіксувала сотні випадків порушення прав людини в Чечні російською армією і місцевими ставлениками Москви.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики