Ягідно і вигідно

Ягідно і вигідно

Літо щодня додає свіжих фарб і смаків. Уже на базарі є огірки з городу, і тепличні не хочеться брати ні за які калачі, херсонські помідори самі лягають у руки, мелітопольська черешня — розкіш, чорниця і порічки — у кожної другої бабуні. А скоро будуть справжні абрикоси і перші домашні яблука. «Смачна» сторінка «УМ» не стомлюється друкувати літні рецепти фруктово–ягідних десертів — це ж так смачно, вишукано і корисно.

Золото «Східної Вікторії»

Золото «Східної Вікторії»

Коли б я зустріла цього 22–річного юнака випадково, подумала б, що це один із наступників Кличків. І навіть не помилилася б на всі сто. Бо киянин Артем Ромашов донедавна активно займався спортом, зокрема і боксом. Взагалі, спектр його захоплень вартий поваги — щось на зразок кота Матроскіна з Простоквашино: «А я ще й хрестиком вишивати умію...» Випускник школи–інтернату з поглибленим вивченням художньо–естетичного циклу і петриківський розпис пробував робити, і фітодизайном «балувався». Та основне заняття Артема уже кілька років поспіль — кулінарне мистецтво. Втілюючи свої фантазії та бажання на тарілці, досить юний кухар одного зі столичних ресторанів здобув уже не одну перемогу на змаганнях серед своїх ровесників–юніорів та досвідченіших кухарів. Купу відзнак і нагород кухар–маестро уже цьогоріч привіз із двох міжнародних кулінарних змагань: із гастрономічного фестивалю у Стамбулі та конкурсу «Смак життя», що відбувся на грецькому острові Кріт.

Всі статті рубрики