ПОГЛЯД З УКРАЇНИ

ПОГЛЯД З УКРАЇНИ

Українські експерти ставляться до підписаних у Туреччині документів напрочуд стримано: Україна не матиме від «Набукко» жодного зиску. Окрім хіба що морального задоволення. «Наша держава втратила шанс увійти до числа країн–засновників нового газогону, хоча мала змогу зробити це: якщо не грішми, то технологіями, роботами, фахівцями, — пояснив «УМ» голова правління альянсу «Нова енергія України» Валерій Боровик.

Міст на голови

Міст на голови

Позавчора в Делі при будівництві завалився міст наземної лінії метро, повідомляє Бі–Бі–Сі. П’ятеро осіб, робітники та інженер–будівельник, загинули та 15 отримали поранення. Двоє поранених — досі у критичному стані. Це вже другий подібний випадок на будівництві метро у столиці Індії впродовж останніх восьми місяців.

Раковий корпус у родині Кімів

Раковий корпус у родині Кімів

ЗМІ Південної Кореї та Японії повідомили вчора з посиланням на дані своїх розвідок, що лідер КНДР Кім Чен Ір хворий на рак підшлункової залози. Раніше повідомляли, що 67–річний диктатор Північної Кореї минулого року переніс ще й інсульт.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

П’ятеро в обхід Росії

П’ятеро в обхід Росії

Учора в столиці Туреччини Анкарі було підписано міжурядову угоду про будівництво газопроводу «Набукко», яким передбачаються поставки природного газу з Каспійського басейну та Близького Сходу до Європи в обхід Росії, повідомляє «Євроньюз». Підписи під документом поставили глави урядів Туреччини, Австрії, Угорщини та глави енергетичних компаній Болгарії і Румунії. На церемонії підписання були присутні представники Євросоюзу та понад 30 зарубіжних країн. Як з’ясувала «УМ» ні представників уряду, ні чиновників «Нафтогазу України» на церемонії в Анкарі не було.

Всі статті рубрики