Віддай свої туфлі!

14.07.2009

Німецька поліція тріумфує — нарешті вдалося затримати небезпечного маніяка, через якого жінки Бонна й околиць більше року боялися виходити з дому. Чоловік, за яким так довго полювали правоохоронці, тероризував населення регіону тим, що просто на вулиці несподівано валив представниць слабкої статі на землю і зривав із них... взуття.

Маніяком–фетишистом, який шаленів від жіночих туфельок, виявився 27–річний мешканець містечка Тройсдорф, розташованого між Кельном і Бонном. У його «послужному списку» — як мінімум десять жертв. Зазвичай молодик підстерігав жінок на зупинках громадського транспорту або на платформах метро. Саме завдяки тому, що один із таких нападів був зафіксований камерою спо­стереження станції метро «Хойсалле», поліцейським вдалося встановити особу нападника.

Сьомого липня його вже майже затримали — правоохоронці оточили квартиру злочинця. Та він зістрибнув з балкона і втік. Тоді до справи залучили патрульний гелікоптер, і через кілька днів маніяка таки упіймали. Тепер йому загрожує суд, але спершу хлопець пройде психіатричну експертизу.