Зіркова бігунка

14.07.2009
Зіркова бігунка

Красуня Терон зараз знімається одразу у двох фільмах.

Принцеси теж ходять до туалету, а зірки — такі самі люди, як і ми. І хоча грошей у них зазвичай набагато більше, це інколи не рятує багатих і знаменитих від прикрощів. Днями «оскароносна» красуня Шарліз Терон потрапила до лікарні з вельми неприємними симптомами: актрису мучив сильний біль у животі й зовсім не «гламурна» діарея.

Як з’ясувалося, справа була більш ніж серйозна: у Шарліз виявили вірусну шлункову інфекцію складного походження. Це ще добре, що цивільний чоловік кінозірки, Стюарт Таунсенд, наполіг на госпіталізації. Бо спершу Терон у лікарню не хотіла, думаючи, що в неї харчове отруєння, — минеться, мовляв. «Зазвичай ця жінка ні на що не скаржиться, але тут їй було так погано, що я зрозумів: трапилося щось серйозне», — розповідає переляканий Таунсенд. За словами лікарів відомого лос–анджелеського шпиталю Седарс–Синай, ще трохи, і пацієнтка потрапила б до них у дуже важкому стані.

На щастя, все обійшлося: після курсу лікування 33–річна зірка фільму «Монстр» оклигала і вже виписалася додому, де набирається сил. Незабаром їй треба повертатися на знімальний майданчик — Шарліз знімається у фільмах «Данська дівчина» і «Крига на дні світу», прем’єра яких запланована на наступний рік.