ХРОНІКА

14.07.2009

Теніс

У півфіналі парного розряду ґрунтового турніру WTA в Будапешті українка Марія Коритцева разом із румункою Олару поступилися дуету Клейбанова/Нікулеску (Росія/Румунія, 1) — 5:7, 7:6, 8:10. Наші сестри Катерина й Олена Бондаренко (2) на цій стадії легко здолали канадсько–угорську пару Фішман/Маросі — двічі по 6:1. Утім у вирішальному двобої дует Бондаренко програв тим самим Клейбановій і Нікулеску — 4:6, 6:7.

* * *

Українець Сергій Стаховський (8) не зміг подолати друге коло змагань на траві в американському Нью–Порті, не встоявши пройти бельгійця Олів’є Ро­хуса — 7:5, 6:7, 3:6.

* * *

Кубок Девіса. 1/4 фіналу. Чехія — Аргентина — 3:2, Хорватія — США — 3:2, Іспанія — Німеччина — 3:2, Ізраїль – Росія — 4:1 (Харель Леві сенсаційно обіграв Ігоря Андреєва й Ігоря Куніцина, Дуді Села — самого Михайла Южного, також ізраїльтяни Ерліх і Рам здобули перемогу над дуетом Куніцин/Сафін, і лише Андреєв виграв у Сели, та й то — через травму суперника в першому сеті, в матчі, який уже не мав турнірного значення).

Баскетбол

Серб Саша Обрадович залишив пост головного тренера «Києва» через складну фінансову ситуацію, що склалася в клубі, повідомляє Basket.com.ua.

Шахи

У чергових партіях турніру в Сан–Себастьяні найкращий за рейтингом український гросмейстер Руслан Пономарьов чорними фігурами переграв представника Словаччини Мовсесяна й білими розійшовся миром із узбеком Касимджановим. Після п’яти турів лідирує американець Накамура (4,5 очка), а Пономарьов, набравши на бал менше, ділить друге й третє місця з росіянином Свідлером.