Ціна дружби — в рублях?

Ціна дружби — в рублях?

Міжнародний скандал зініціювали російські прикордонники, які ще 6 лютого 2009 року затримали в Азовському морі український траулер «Ялта», що є власністю бердянського ТОВ «Почерк». Як акцентує правозахисник Роман Молодецький, інцидент стався на нашій стороні, за 37 кілометрів від лінії досі умовного розмежування акваторії моря між двома країнами. Екіпаж пред’явив прикордонникам Росії письмове завдання та іншу документацію, схвалену на міждержавному рівні. Виявлено факти незаконного промислу? Навіть у цьому випадку росіяни зобов’язані були діяти по–іншому — упродовж максимум десяти діб за актом повернути знаряддя промислу та інше майно українській стороні. До розв’язання колізії в адміністративному чи судовому порядку брати під конвой можна лише судна без документації.

Не на тих натрапив

Не на тих натрапив

Цікава історія трапилася в Черкаському обласному управлінні агропромислового розвитку: там три працівниці відділу тваринництва самотужки затримали зухвалого шахрая і передали його до рук правоохоронців. За виявлену мужність жіночки точно заслуговують на подяку від міліції і на квіти від свого начальства.

«Фамільна» помста

«Фамільна» помста

Жінка, яка вранці занесла молоко для немовлят–близнюків (обидва хлопчики народилися в середині травня), перша побачила у помешканні сусідів — жителів міста Карлівка — картину, що затьмарює будь–який фільм жахів. Тіла згаданих немовлят і їхньої 27–річної матері були бездиханними, зі слідами ударів сокирою по голові... Сестра загиблої, котра гостювала тут напередодні, також мала практично несумісні з життям поранення — невдовзі у місцевій лікарні померла й вона.

Розбійник–гей

Розбійник–гей

Трагедією в одному з парків Запоріжжя завершилося кількамісячне перебування у козацькому краї гея з Росії. У пошуках партнерів із нетрадиційною сексуальною орієнтацією гість швендяв містом, проглядав «специфічні» оголошення. За одним із них вийшов на контакт із 33–річним мешканцем обласного центру.

Всі статті рубрики