Рембо: не перша кров

Рембо: не перша кров

Як повідомили «УМ» у прес–службі ГУБОЗ МВС, небезпечного злочинця Костянтина Литвиненка, відомого в кримінальних колах як «Рембо», бійці відділу швидкого реагування «Сокіл» затримали минулої п’ятниці близько 16.00 в місті Рогатин Івано–Франківської області. 51–річний злочинець був неодноразово засуджений, за розбій, навмисне вбивство, втечу з місць позбавлення волі, посягання на життя правоохоронця та здирництво.

З обрізом — по гроші

З обрізом — по гроші

Після відносного затишшя, що тривало впродовж великодніх і травневих свят, кримінальну хроніку знову пожвавили повідомлення про нахабні пограбування банків. Так, позавчора близько 12.00 в Подільському районі Києва на проспекті Василя Порика, 9, невідомий чоловік із застосуванням вогнепальної зброї скоїв напад на відділення Індекс–банку. Грабіжник обрав філію у тихому житловому масиві Виноградар і зумів заволодіти сумою в 45 тисяч гривень, а також певною кількістю валюти (правоохоронці точну суму досі не озвучили) і хутко зник. Затримати його по гарячих слідах, як завжди, не вдалося.

Коли і кіпріот — не поліглот

Коли і кіпріот — не поліглот

Одну з «білих плям» розшукової діяльності Інтерполу закрито днями за безпосереднього сприяння співробітників ДАІ Запоріжжя. В одній зі звичайних дорожньо–транспортних пригод в обласному центрі інспектори запам’ятали незвичайне прізвище одного з фігурантів аварії. Що було неважко, з огляду на статус іноземця і його прізвище: Георгіу Неофітас, громадянин Кіпру і Великої Британії.

Всі статті рубрики