Гроші поїхали з табором

Гроші поїхали з табором

Якщо у давні часи цигани пересувалися здебільшого у кибитках, то нині надають перевагу автомобілям. «Жигулі», що вмістили в салоні, крім водія, ще шістьох жінок та двох дітей, зупинилися в одному з сіл Білогірського району. Зайшовши до хати, роми попросили води. Поки вісімдесятирічна пенсіонерка ходила на кухню, незнайомці часу не гаяли. Одна зі смуглянок миттєво перевірила вміст шафи з білизною. І не прогадала, бо натрапила на велику суму грошей.

«Поножовщина» через курку

«Поножовщина» через курку

Жорстоке та безглузде вбивство сталося у місті Золотоноша, що на Черкащині: 22–річний хлопець завдав ножем аж 43 (!) смертельних ножових поранень сусідській дівчині. А почалося все з банальної сварки. Причиною сутички між сусідами стала зозуляста курка.

Подивимося, що там підлеглі говорять

Подивимося, що там підлеглі говорять

Цікаву апаратуру знайшли випадково: керманич Головного управління Держкомзему в Київській області Андрій Іванюк збирався у тривале відрядження до Дніпропетровська, але несподівано пішов на лікарняний. Разом із начальником зникла і гербова печатка державної установи, яку, за словами працівників управління, він мав звичку носити в кишенях й нікому не давав. Виконувач обов’язків начальника Главку Юрій Вязьмітінов (призначений на посаду першого заступника начальника два місяці тому) прийняв вольове рішення: створити комісію з перевірки наявності печатки ГУ Держкомзему Київщини та відкрити кабінет Іванюка. Печатку там так і не знайшли, натомість здивуванню членів комісії не було меж, коли вони побачили спеціалізовану дорогу апаратуру невідомого функціонування, що йшла на більшість службових кабінетів.

Всі статті рубрики