«Порностарець»

«Порностарець»

Японці — дивні люди, і європейським розумом їх не збагнути. Сігео Токуда закінчив престижний японський коледж, усе життя пропрацював у офісі, але у віці 59 років вирішив радикально змінити своє життя. Дуже радикально: став актором порнофільмів.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

— Чому в російських новинах кажуть «президент Медведєв», а інших перелічують без прізвищ — «президент Франції», «президент США»?..
— Тому що в Росії їх двоє, тож треба уточнювати, про якого саме йдеться.

Вартість Рубіни в євро — 310 тисяч

Вартість Рубіни в євро — 310 тисяч

Ще не вляглися кінематографічні пристрасті навколо оскароносного британсько–індійського фільму «Мільйонер із міських нетрів», як розпалилися нові, зовсім­ не кінематографічні. Поліція Мумбая минулої неділі заарештувала Рафіка Куреші — батька дев’ятирічної акторки Рубіни Алі, яка в «Мільйонері з нетрів» зіграла одну з головних ролей — дівчинки на ім’я Латіка. Батькові висунули звинувачення в тому, що він... намагався продати доньку за 310 тисяч євро багатому шейху з Об’єднаних Арабських Еміратів. Але покупець виявився зовсім не багатим і зовсім не шейхом, а... журналістом популярного британського таблоїда «Ньюс оф зе ворлд» («Новини світу»), який за завданням редакції виконував «таємне завдання».

На зміну «перчинкам»

На зміну «перчинкам»

Ті, хто мало цікавиться сучасною музичною культурою Заходу, про дівчачу групу «Гьорлз елауд», мабуть, і не чув. А в Європі та Америці ці п’ятеро краль добре відомі не лише меломанам, а й шанувальникам жіночої вроди. Британський квінтет має всі шанси повторити успіх легенди кінця 1990–х — гурту «Спайс гьорлз», кожна з учасниць якого зрештою стала повноцінною «окремою» знаменитістю. У «Гьорлз елауд» найбільш зірковою поки що є 25–річна Шеріл Коул, у дівоцтві — Твіді. Місіс Коул вона стала після того, як вийшла заміж за відомого англійського футболіста Ешлі Коула.

Всі статті рубрики