На зміну «перчинкам»

25.04.2009
На зміну «перчинкам»

Співачка й краля Шеріл Коул.

Ті, хто мало цікавиться сучасною музичною культурою Заходу, про дівчачу групу «Гьорлз елауд», мабуть, і не чув. А в Європі та Америці ці п’ятеро краль добре відомі не лише меломанам, а й шанувальникам жіночої вроди. Британський квінтет має всі шанси повторити успіх легенди кінця 1990–х — гурту «Спайс гьорлз», кожна з учасниць якого зрештою стала повноцінною «окремою» знаменитістю. У «Гьорлз елауд» найбільш зірковою поки що є 25–річна Шеріл Коул, у дівоцтві — Твіді. Місіс Коул вона стала після того, як вийшла заміж за відомого англійського футболіста Ешлі Коула.

Смаглява Ше­ріл­ корис­тується неаби­яким успіхом у співвітчизників. Нещодавно співачка перемогла в опитуванні читачів британського видання жіночого журналу «Гламур», удостоївшись звання «Ікони стилю» (Коул обійшла в рейтингу в тому числі й колишню «спайс гьорл» Вікторію Бекхем). А днями інший престижний часопис, журнал для чоловіків FHM, назвав Шеріл «найсексуальнішою жінкою 2009 року». Результати опитування, у якому взяли участь близько 10 мільйонів (!) читачів, будуть опубліковані у червневому номері часопису.

Загалом у рейтингу FHM сто позицій. До першої п’ятірки, окрім Шеріл, потрапили також кінозірка Меган Фокс (вона очолювала рейтинг минулого року), молода мама Джессіка Альба та колишня поп–принцеса Брітні Спірз, котра після повернення на сцену знову займає перші рядки не лише музичних хіт–парадів, а й рейтингів жіночої вроди. А от зірка «оскароносного» фільму «Мільйонер із нетрів» Фрейда Пінто в такому переліку опинилася вперше, зате одразу — на високій для новачка десятій позиції.