І пили, і гуляли, і проти НАТО протестували

І пили, і гуляли, і проти НАТО протестували

Учора в Брюсселі відбулося перше після минулорічного воєнного конфлікту Росії й Грузії засідання Ради Росія—НАТО на рівні головних військових представників. На ньому Росія мала офіційно заявити про скасування запланованої на 7 травня зустрічі начальників генштабів. Причина демаршу — навчання Альянсу за участі 19 країн—членів та партнерів, які почнуться в Грузії 6 травня. Про це повідомив ще до початку засідання представник РФ при НАТО Дмитро Рогозін.

«Веселий Роджер» біля берегів Африки

«Веселий Роджер» біля берегів Африки

Учора зі столиці Кенії — Найробі — надійшло повідомлення про те, що сомалійські пірати після п’яти місяців полону звільнили японський корабель «Столт стренгз» із вантажем хімікатів та командою з 23 громадян Філіппін. Корабель захопили в листопаді минулого року в Аденській затоці, коли він ішов із Сенегалу до Індії. Суму викупу не вказують. Пірати вимагали спочатку п’ять мільйонів доларів, але поступово знизили ставку до 2,2 млн. доларів США.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Швейцарський «чіз» Ілліча

Швейцарський «чіз» Ілліча

Батько більшовицької революції Володимир Ленін, 139–та річниця з дня народження якого виповнюється сьогодні, значну частину дореволюційного періоду провів в еміграції у Західній Європі. Найдовше — шість з половиною років — у заможній Швейцарії. В цій країні він спокійно пересидів першу російську революцію 1905 року та Першу світову війну. І повернувся до Росії лише 1917 року. Як велося провідникові комуністичних ідей у буржуазному світі?

Всі статті рубрики