Валідольний старт

Валідольний старт

За словами самих наших хокеїстів, дебютний матч на відповідальних турнірах їм дається дуже важко — незалежно від того, який суперник « синьо–жовтим» протистоїть. Тож добре, що першим опонентом на світовому чемпіонаті в другій за рангом лізі команді Олександра Сеуканда дісталися британці — найлегший із можливих варіантів.

Каліф на годину

Каліф на годину

До кінця змагань в українській прем’єр–лізі залишилось сім турів, але вже через три тижні країна може отримати нового чемпіона. «Динамо» відірвалося від найближчого переслідувача аж на 15 очок, тож після наступних поєдинків із «Кривбасом», «Харковом» і «Зорею» кияни цілком можуть оформити черговий титул.
Другим нині йде «Шахтар», який минулого четверга тимчасово пропустив на «срібну» позицію «Металіст». Між цими клубами різниця в одне очко, тому боротьба за другу путівку в Лігу чемпіонів буде напружена. Для слобожанців найважчим виглядає виїзд до Полтави в наступному турі, донеччани ж можуть втратити очки в поєдинках проти «Динамо» й земляків із «Металурга».

І тільки м’яч утік

І тільки м’яч утік

Загальною перемогою збірної України завершився черговий «Кубок Дерюгіної», який минулими вихідними пройшов у Київському палаці спорту. Цього року змагання має статус етапу серії Гран–прі, що свідчить про його високий рівень. А от етап Кубка світу, торік об’єднаний із «Кубком Дерюгіної», відбудеться в українській столиці в серпні.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Великим калібром

Великим калібром

Привітом через чверть століття можна назвати перемогу 22–річного українця Ігоря Шимечка на континентальному форумі, що завершився позавчора в столиці Румунії. В останній день чемпіонату львівський важкоатлет впевнено тріумфував у найпрестижнішій категорії. Вихованець Ярослава Мартинюка й Романа Новицького у вазі понад 105 кг не залишив конкурентам шансів ані в ривку (три вдалі підходи з підсумковими 203 кг), ані в поштовху (230 кг). Срібний і бронзовий призери, німець Велагич (190+228) і росіянин Писарєв (193+225), програли Шимечку по 15 кг.

Всі статті рубрики