«Бомба» від мародера

«Бомба» від мародера

Після зимової «сплячки» у затишних міських квартирах чимало так званих «дачників» навесні потягнулися до успадкованих чи придбаних за свої кревні сільських хатин. І з сумом констатували: після нашестя на їхні «безгоспні» обійстя різношерстих злодюжок уціліло там далеко не все. Та одна справа, коли останні приробили ноги якомусь залізяччю, й зовсім інша – якщо двоногі «щури» практично стерли з лиця землі твою хату чи навіть цілу вулицю вашого дитинства...

«Тойота» і наркота

«Тойота» і наркота

Не до жартів було «зеленим кашкетам» пункту пропуску «Велика Писарівна», які 1 квітня затримали 29–річного жителя Кременчука, що прямував у Росію на власному автомобілі «Тойота». Молодик обрав смугу спрощеного контролю «зелений коридор», але прикордонники, які мали інформацію про можливу контрабанду «дурману», вивели автомобіль порушника із загального потоку для поглибленої перевірки.

Немовля вбила сусідка

Немовля вбила сусідка

На Волині сталися дві резонансні кримінальні події, жертвами яких стали невинні немовлята. Спочатку у сміттєвому контейнері у центрі Луцька бомж наткнувся на дитяче тільце, загорнуте у простирадло. Жінку, яка викинула новонародженого у смітник, посилено шукали міліціянти, відвідуючи вдома всіх вагітних, які мали народжувати в ці дні. Хоча навряд чи відважилася б на такий гріх особа, яка знаходилася на обліку в жіночій консультації. А поки шукали її, ще жахливіша звістка надійшла з Горохівського району — у селі Широке сусідка завдала смертельних травм двомісячній дитинці, втопивши вже мертву у відрі з водою.

Не поминали, а вбивали

Не поминали, а вбивали

В Умані на поминальній вечері за вбитим сталося ще одне вбивство. Причому скоїли його чотири жінки на очах у інших. Коли поминальні тости геть затуманили родичам голови, вони вирішили вчинити самосуд.

Всі статті рубрики