День Сатіани

03.04.2009
День Сатіани

Елісон Ханніган.

Якщо іще недавно Елісон Ханніган сумувала з приводу того, що у постановників популярного телесеріалу «Баффі — винищувачка вампірів» ніяк не дійдуть руки відзняти повнометражний фільм, то тепер тільки радіє. Адже стрічку про сміливу Баффі годі й уявити без її вірної подруги Уїллоу, яку протягом шести сезонів грала Елісон. А їй зараз геть не до зйомок, адже актриса, відома також за фільмами епопеї «Американський пиріг», днями народила первістка.

Телезірка не знала, якої статі буде її перша дитина, аж до самого її народження. Елісон із чоловіком попросили лікарів не говорити їм про це, щоб «був сюрприз». «Сюрпризом» виявилася дівчинка, яку назвали оригінальним ім’ям Сатіана. Вона ж стала й найкращим подарунком своїй мамі на день народження, адже з’явилася на світ 24 березня — саме в день 35–річчя Ханніган.

І Елісон, і її чоловік Алексіс Денісоф, із яким актриса познайомилася ще в 1999 році на зйомках «Баффі», дуже щасливі. Жінка досить важко переносила вагітність і скаржилася журналістам, що дуже стомилась. Спершу їй допікав токсикоз, а потім, навпаки, розвинувся надзвичайний апетит. Ханніган, яка доти була вегетаріанкою, навіть змушена була відмовитися від своїх поглядів і перейти на м’ясні продукти. Та так призвичаїлась, що тепер планує вживати їх і надалі. А ще зірка «Американського пирога» зізналася, що під час вагітності їй постійно хотілося імбирного пива, і нерідко вона не відмовляла собі в цьому задоволенні. За словами лікарів, на дитину це не вплинуло, Сатіана народилася здоровою й гарненькою дівчинкою.