Сибірська крапка

Сибірська крапка

Сезон 2008/2009 став найуспішнішим для наших спортсменів за всі роки виступів у Кубку світу. Вдалим, зокрема, через хороші результати наших чоловіків, котрі посіли рекордне сьоме командне місце. Не підвели й дівчата, які у своєму заліку стали четвертими — це наш найуспішніший фініш за останні вісім років. У далекому сезоні 1999/2000 рр. ми були третіми, але тоді в збірній виблискували дві легендарні Олени — Петрова та Зубрилова. Тепер їм на зміну прийшли нові зірочки.

Зірка Сходу

Зірка Сходу

Усе ж таки, що б не казали, зміна правил пішла на користь фігурному катанню. Світовий форум, про завершення якого в відомому «Степлз центрі» в Лос–Анджелесі оголосили в ніч на понеділок, подарував море емоцій. І не лише від «чистої» краси цього виду, а передусім від гострої конкуренції в боротьбі за очки, що, власне, й характеризує спорт.

Браво, «Браун»!

Браво, «Браун»!

Судячи з усього, цього року вболівальників «Формули–1» має побільшати. Бо вже позаду ті забронзовілі часи, коли популярність «королівських перегонів» трималася на «глорі хантерах» — любителях беззаперечного чемпіона Міхаеля Шумахера та команди «Феррарі». Тепер же головною складовою «Формули» стала інтрига, тобто постійне очікування несподіванки й карколомні сюжети. А це саме те, що потрібно глядачеві, надто ж у час, коли «Ф–1» разом з усіма переживає фінансову кризу й потребує нових вливань та рішень.

Королі в силі

Королі в силі

Після зимової перерви національні команди Старого світу поновили боротьбу за путівки на «мундіаль»–2010 до Південної Африки. Зазвичай бажані квитки дістаються колективам, які проходять тривалий турнір без серйозних помилок. Саме таку ходу демонструє чинний чемпіон Європи, збірна Іспанії — вона здавна славиться своїм умінням легко долати сито відбору. У суботу «Червона фурія» на мадридському «Сантьяго Бернабео» не дозволила закрутити турнірну інтригу туркам. 22–річний захисник «Барселони» Жерар Піке, забивши переможний м’яч у ворота Волкана Деміреля, закріпив іспанців на чолі п’ятої групи.

Турнір байдужих

Турнір байдужих

Команди другого за рангом українського дивізіону ще не встигли розпочати весняну половину сезону, а частина інтриги вже зникла. Йдеться про низ турнірної таблиці, де борються клуби, в яких немає бажання вибувати до другої ліги. Зараз же вболівальники цього не побачать, адже фінансові негаразди зняли це питання з порядку денного задовго до фінішу.
Ще восени зник із футбольної карти луганський «Комунальник», який лише перед цим підвищився у класі. А взимку криза добила «Княжу» зі Щасливого, що під Києвом. Таким чином власник клубу Юрій Кіндзерський, який також кермує прем’єр–ліговим «Львовом», вирішив обмежити свої витрати на футбол. Тож понижуватися у класі вже нікому — двоє антигероїв самі себе «потопили».

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики