Весна, весна, весна прийде...

Весна, весна, весна прийде...

Навіть не віриться, що одна з найпомітніших культурних подій в Україні відкриває вже шостий сезон. Започаткована у 2004 році, «Французька весна» за цей період поширила свій ареал на 11 обласних центрів держави: Київ, Одеса, Харків, Дніпропетровськ, Донецьк, Львів, Луганськ, Рівне, Запоріжжя, Сімферополь, Севастополь. Утім найбільш насичену програму буде представлено таки у столиці.

Мегре з податкової

Мегре з податкової

Збирати податки, розплутувати складні кримінальні справи, встановлювати, що за таємничі особи обкладають підприємців незаконною даниною, для них — раз плюнути. Оперативники і слідчі з Державної податкової адміністрації могли б про свої розслідування злочинних перипетій розказувати цілодобово, описувати свої пригоди у десятках прес–релізів, але до прес–релізів у ЗМІ ставляться з недовірою. Тому податківці вирішили «кувати» свій імідж у твердих палітурках.

Обласканий Миколою Васильовичем

Обласканий Миколою Васильовичем

Список титулів і звань поета, письменника, драматурга Юрія Рибчинського поповнився ще однією позицією — днями митець отримав Гоголівську премію. Цієї нагороди пан Рибчинський був удостоєний як автор драматичних творів, що мають успішну сценічну історію і збирають аншлаги в українських театрах: «Біла ворона», «З днем народження», «Піаф», «Пси»...

Всі статті рубрики