Карл Маркс і Фрідріх Енгельс під руїнами

Карл Маркс і Фрідріх Енгельс під руїнами

У центрі німецького міста Кельн ліг у руїнах будинок Міського історичного архіву та два прилеглі до нього житлові будинки, повідомляє «Німецька хвиля». Катастрофа сталася позавчора о 14.00 за місцевим часом (о 15.00 за київським). Кельнські ЗМІ відразу повідомили про загиблих. Газета «Кельнер Штадт–Анцайтер» повідомила на своїй інтернет–сторінці, що під руїнами може перебувати навіть 30 осіб, потім кількість зниклих безвісти зменшилася до дев’яти осіб і, нарешті, вчора, після доби розбирання руїн та пошуків людей з допомогою поліцейських собак, йшлося вже про трьох–чотирьох осіб, які можуть перебувати під руїнами. Двоє з них перебували на час катастрофи в сусідньому житловому будинку, який завалився, та одна чи дві особи — в припаркованому біля будинку архіву автомобілі, який опинився під руїнами.

«Бітлз» — це ціла наука

«Бітлз» — це ціла наука

Ліверпульський університет «Хоуп» («Надія») відкрив перший у світі курс напрямку «Бітлз, популярна музика і суспільство», повідомляє агенція «Рейтер». «У світі вже видано понад вісім тисяч книжок про групу «Бітлз», але до цього часу не існувало наукового вивчення і підходу до цієї теми», — пояснив Майк Брокен, викладач популярної музики Університету «Хоуп».

Ліквідація «піаністів»

Ліквідація «піаністів»

У депутатів італійського парламенту беруть відбитки пальців, щоб запровадити нову систему персонального голосування, повідомляє «Євроньюз». Головна мета дактилоскопічного контролю — уникнути голосування депутатів нижньої палати парламенту за своїх колег–трутнів, які прогулюють засідання. Якщо в Україні депутатів, які займаються такою ганебною практикою, називають «кнопкодавами», то в Італії їх охрестили «піаністами».

Любов за гроші

Любов за гроші

Південна Осетія — на межі розриву стосунків із Москвою, пише сайт newsru. com. Каменем спотикання стало невирішене питання про 10 млрд.рублів, які Москва обіцяла виділити на «відновлення республіки» після збройного конфлікту в серпні 2008 року. Частина грошей — приблизно півтора мільярда рублів — уже надійшла в Цхінвалі, проте Росія виявила значні розкрадання і вимагає жорсткого контролю за своїми грошима.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики