Мільйонна «імперія»

Мільйонна «імперія»

Черкаські правоохоронці задокументували факти незаконного привласнення грошових коштів вкладників аж у двох кредитних спілках обласного центру — «Імперія» та «Експресія». Цікаво, що головою цих спілок є одна й та сама жіночка. На діяльність «Імперії» та «Експресії» до міліції почали скаржитися багато черкащан, котрі вклали туди свої кошти і яким обіцяли гарні відсотки. А вийшов пшик. Тож за заявами цих громадян правоохоронці й провели перевірку фінансової діяльності обох кредитних спілок.

А «троячку» відсуджу!

А «троячку» відсуджу!

Стереотип сталінських часів, ніби «Колгосп є справою добровільною: хочеш — вступай, а хочеш — спробуй не вступи!..», щоліта активно реанімують у курортному Бердянську. У сенсі упровадження «добровільної» плати за в’їзд на Косу. Офіційно це називається «рекомендований збір за паркування», однак гроші беруть (від п’яти до 25 гривень із транспортної одиниці) геть з усіх підряд уже при в’їзді до курортної зони. Не залежно від наявності місць паркування.

Офіс для Кармазіна

Офіс для Кармазіна

Цього понеділка Апеляційний суд Луганської області узаконив рішення Артемівського райсуду Луганська, яким фактично безплатно передав звичайний офіс на околиці міста Партії захисників Вітчизни на чолі з нардепом Юрієм Кармазіним. Феміда відхилила позов товариства «Ареф’єв і К», що законно викупило це приміщення, й подарувало його партійцям, які колись орендували цей офіс. Це тим більше дивно, що де–факто Партії захисників Вітчизни на Луганщині нема. Обласний осередок «дітища» Кармазіна існує, швидше, на папері. Принаймні так стверджує колишній керівник Луганської обласної організації ПЗВ, а нині член НСНУ Олена Андреєва. Але ні підприємці, ні їхні адвокати так просто здаватися відомому правнику і парламентарію не збираються.

Всі статті рубрики