Майор кульгає, нападник гуляє

Майор кульгає, нападник гуляє

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Маленькі люди, які їдуть до Києва «правди шукати», знають, як тяжко добитися справедливості в нашому непростому світі. Але щоб міліціонер через те, що гуманно поставився до порушника, сам ставши жертвою сліпої Феміди, — такого, мабуть, ще пошукати треба. Ще влітку 2007 року в селі Ільці Верховинського району Івано–Франківської області під час припинення масової бійки один із хуліганів, утікаючи від правоохоронців, зламав ногу майору міліції. Лікування і судова тяганина зайняли майже два роки. Але винуватця досі не покарано.

Мисливець за антенами

Мисливець за антенами

Сорок одну супутникову телевізійну антену демонтував за місяць специфічний «телемайстер». На крадіжки ходив щоранку, години з четвертої — як на роботу. Йшов вулицями, обирав будинок. «Головне, щоб на дах вихід був», — пояснив пізніше правоохоронцям. Антени брав будь–які, але найудаліше, коли траплялися з моторчиком — вони йшли найдорожче.

П’ятеро проти пенсіонерів

П’ятеро проти пенсіонерів

Групу шахраїв, яку вдалось затримати оперативникам із вінницької міліції, можна сміливо називати міжрегіональною одразу з двох міркувань. По–перше, вони орудували у восьми областях, по–друге, двоє злочинців постійно мешкали у Вінниці, троє — в Одесі.

Сторож — убивця

Сторож — убивця

Кілька днів знадобилося міліції, аби розкрити резонансне вбивство і знайти того, хто зарізав 19–річну студентку біологічного факультету Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Юлію Чернишенко. Бузувіром виявився 29–річний сторож протитуберкульозного диспансеру, що розташований за селом Геронимівка Черкаського району.

Всі статті рубрики