У моді — стоїцизм

У моді — стоїцизм

Головні світові Тижні моди, хоч і з втратами, але тримають марку. 20 лютого закінчився нью–йоркський Mersedes–Benz Fashion Week і тиждень чоловічої моди в Мілані, сьогодні завершує роботу модна п’ятиденка в Лондоні, відсьогодні і до 4 березня в Італії проходитиме тиждень жіночого прет–а–порте Milano Moda Donna, затим буде Париж. Генеральний продюсер Ukrainian Fashion Week Володимир Нечипорук сказав на недавній прес–конференції: «Коли восени минулого року мене запитували, чи буде наступний український тиждень, я говорив, щоб буде, навіть якщо моделі ходитимуть по доріжках Пушкінського парку, а підсвічувати їм доведеться ліхтариками». До крайнощів не дійшло — Ukrainian Fashion Week відбудеться з 12 по 17 березня в Києві, в Пушкінському парку.

Гідність, а не доступність

Гідність, а не доступність

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Мода завжди миттєво реагує на соціальні та економічні події. Сьогодні це криза, скорочення виробництва і значне безробіття. Як наслідок — скорочення фінансових можливостей. Змінюється життя — змінюється і призначення одягу. Наприклад, масова відміна новорічних корпоративів і скромніше святкування Нового року залишили на вішалках в бутіках гламурні наряди.

У Лондоні холодно і ретро

У Лондоні холодно і ретро

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Лондонський тиждень моди цього року проходить під девізом «Відзначаючи 25 років британської моди». Втім сам тиждень проходить із 1961 року і мав би святкувати 48–річчя, в Лондоні ж швидше святкують чвертьвіковий ювілей Британської ради моди, під патронатом якої проходить London Fashion Week і 25–річ­чя нагороди British Fashion Awards.

Всі статті рубрики