Туризм? Це може бути смертельно

Туризм? Це може бути смертельно

Учора єгипетська поліція прозвітувала пресі про арешт трьох підозрюваних в організації теракту, що стався увечері в неділю в кав’ярні туристичного району столиці — Каїра. Імена та приналежність арештованих до тих чи інших організацій не деталізуються. Наразі ніхто не взяв на себе відповідальності за теракт, а найбільше опозиційне угруповання Єгипту «Брати–мусульмани» першим виступило із засудженням організаторів теракту. Оглядачі говорять про те, що чимало арабських організацій у регіоні були невдоволені позицією єгипетського керівництва під час його посередництва між палестинцями та ізраїльтянами після військової операції останніх у Секторі Газа. Втім зараз це лише голослівні припущення.

Крадене повернулося

Крадене повернулося

Учора в Багдаді офіційно відкрито іракський Національний музей, який був майже тотально розграбований на самому початку американської інтервенції до Іраку навесні 2003 року і відтоді не діяв, повідомляє «Франс пресс». У музеї тепер виставлені тисячі експонатів, частину яких удалося знайти та відібрати в мародерів.

Бушер на старті

Бушер на старті

Пробний пуск першої іранської атомної електростанції відбудеться 25 лютого, повідомили вчора російські ЗМІ з посиланням на Делавіза Мохсена, речника іранської Організації у справах атомної енергії.

На той світ без гендера

На той світ без гендера

Церковна сповідь є таємницею, але узагальнення великої кількості сповідей — чудовий матеріал для відкритого соціологічного дослідження. Ватиканська дослідницька група на чолі з 95–річним єзуїтом отцем Роберто Буса опрацювала тисячі сповідей, які пролунали в католицьких храмах різних країн світу, щоб з’ясувати питання: які гріхи є найхарактернішими для сучасної людини, зокрема для чоловіків і жінок. Звіт про результати дослідження опублікував у офіційній газеті Ватикану «Л’Оссерваторе Романо» головний теолог папського дому отець–домініканін Войцех Гєртих (миру — дядько лідера польської політичної партії «Ліга польських родин»).

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики