Сни за Фрейдою

Сни за Фрейдою

Фрейді Пінто — моделі індійського підрозділу агенції Elite Model Management й учасниці телешоу Full Circle —неймовірно пощастило. Дівчина завжди мріяла спробувати свої сили у кіно, але до Боллівуду її не поспішали запрошувати. Однак на знімальний майданчик Фрейда таки потрапила. І завдяки першому ж у своїй кар’єрі фільму одразу стала знаменитістю не тільки в Індії, а й в усьому світі. Адже стрічку «Мільйонер із нетрів», зіграти головну жіночу роль у якій її запросив сам режисер Денні Бойл, критики визнали однією з найкращих подій у кінематографі за останні роки. Цієї неділі фільм цілком заслужено здобув вісім «Оскарів», включно з головним.

«Лямур» де робота

«Лямур» де робота

40 відсотків американських офісних працівників мають романи зі своїми колегами, а 31 відсоток із них мають намір одружитися. Такий несподіваний результат опитування про службові стосунки в Америці навела днями агенція «Рейтер» із посиланням на сайт CareerBuilder.com. Дослідження було проведене соціологічною компанією «Харріс інтерактів» у листопаді минулого року на 8038 офісних працівниках.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Іде мужик стежкою. Раптом поперек канава: «І–і–і–ех! Згадаю молодість — перестрибну!»
Розігнався, стрибнув і... Геп посеред канави! Виліз абияк. Озирнувся на всі боки — нікого навколо нема. Знизав плечима, сплюнув: «Та я й молодим не перескакував...»

Всі статті рубрики