«Лямур» де робота

24.02.2009

40 відсотків американських офісних працівників мають романи зі своїми колегами, а 31 відсоток із них мають намір одружитися. Такий несподіваний результат опитування про службові стосунки в Америці навела днями агенція «Рейтер» із посиланням на сайт CareerBuilder.com. Дослідження було проведене соціологічною компанією «Харріс інтерактів» у листопаді минулого року на 8038 офісних працівниках.

І це ще не все. 10 відсотків опитаних зазначили, що хотіли б зустрічатися з колегою, але бояться сказати йому (їй) про це. Але з цих 10 відсотків різниця між статями досить відчутна: службові романи з тими, на кого вони поклали око, прагнуть завести 14 відсотків чоловіків і лише 5 відсотків жінок.

34 відсотки з тих, хто мав роман на роботі впродовж останнього року, зустрічалися з особою, яка стоїть вище на службовій драбині, а 42 відсотки крутили «амури» зі своїм безпосереднім начальником. Три чверті опитаних відповіли, що вони не роблять таємниці зі свого кохання на службі, а 7 відсотків визнали, що змушені були залишити роботу з огляду на службовий роман.

Щодо «ударників амурної праці», то 18 відсотків респондентів визнали, що впродовж своєї кар’єри мали два чи більше службові романи.