Без медалей, але з амбіціями

Без медалей, але з амбіціями

Світовий біатлонний форум, що фінішував у неділю в Пхенхчані, залишив двозначні відчуття. З одного боку, українські «стріляючі лижники» не здобули жодної медалі, а окремі гонки взагалі були провальними. Натомість більш–менш вдалі виступи в певних дисциплінах допомогли декому з наших спортсменів покращити своє становище у заліку Кубка світу та набрати бали до Кубка націй. Та скільки б разів вони не фінішували у першій десятці, для звичайного вболівальника значно милішою стала б навіть одна–єдина «бронза». Тим паче шанси на здобуття такої бажаної нагороди були.

Сніг є — медалей нема

Сніг є — медалей нема

На відміну від Південної Кореї, де позавчора відмучилися біатлоністи, на трасах Чехії снігу нині вистачає. Більше того — в місті Ліберець на півночі країни, де з минулого четверга триває чемпіонат світу з лижних видів спорту, снігопад тривав і у вихідні. З одного боку, це додавало спортсменам складнощів, з другого — привносило додатковий антураж і навіть казковість у перебіг подій.

Зоряне небо в Черкасах

Зоряне небо в Черкасах

Схоже, що Українська баскетбольна ліга має всі шанси перемогти в протистоянні з Національною федерацією, як недавно Спілка Європейських ліг (УЛЄБ) здолала офіційну ФІБА–Єв­ропа. Принаймні вже зараз видно, що УБЛ намагається максимально наблизитися до глядачів, тоді як чемпіонат України від ФБУ тримається на нестабільних фінансових потоках кількох клубів.

Постолімпійський синдром

Постолімпійський синдром

Попри те, що на чемпіонаті України відбувався відбір до складу збірної на першість Європи, судді не зафіксували у залі Української академії банківської справи видатних досягнень. «Основа» нашої команди відпочивала після олімпійського року — дехто взагалі не вийшов на доріжки, а ті, хто змагалися, піку форми не досягли. Поки що не додає оптимізму й молодь.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики