Президент на все життя

Президент на все життя

Президент Венесуели Уго Чавес вийшов переможцем у конституційному референдумі щодо зняття обмежень на кількість президентських каденцій. Він відбуває другий із двох визначених Конституцією шестирічних президентських термінів, а тепер, після референдуму, може претендувати на наступні.

Місто масок

Місто масок

Від п’ятниці у Венеції триває щорічний карнавал, традиція якого має 900–річну історію. Його вважають найбільш елегантним, загадковим та вишуканим у світі. Карнавал виріс із ще більш старожитних звичаїв — поганського свята римських сатурналій, тобто проводів зими, впродовж яких відмінялися всі умовності і кожен веселився, як бажав.

Любов з–під кийка

Любов з–під кийка

Учора до Мінська з офіційним візитом прибула делегація ПАРЄ. Це свого роду преамбула до візиту верховного комісара ЄС із питань зовнішньої та безпекової політики Хав’єра Солани, який мусить відбутися навесні і ознаменувати закінчення першого етапу зближення Білорусі та ЄС. Однак інтеграційний позитив можуть суттєво послабити дії білоруської влади на ниві обіцяної Заходу демократизації.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики