А по–їхньому, вони однакові

А по–їхньому, вони однакові

Талановита американська співачка Кеті Перрі потрапила в дуже неприємну ситуацію. На церемонії вручення французької музичної премії NRJ Music Award, яка днями пройшла у Канні, дівчину переплутали з колегою — не менш красивою й талановитою, але все–таки зовсім інакшою співачкою Ріанною. А все так добре починалось... Кеті буквально не давали проходу по «червоній доріжці» численні фотографи й телеоператори, шанувальники її творчості наввипередки благали про автограф, а модні критики схвальними поглядами оцінювали вбрання зірки — 24–річна Перрі, на відміну від більшості своїх колег, прийшла не у вечірній сукні, а в елегантному білому брючному костюмі.

Армані без штанів

Армані без штанів

Тиждень чоловічої моди, який щойно завершився у Мілані, виявився скандальним. Цього разу увагу преси привернули не проблеми занадто худих моделей (усе–таки для чоловіків–манекенників ця тема менш актуальна), а сварка між метрами — Джорджіо Армані та Доменіко Дольче і Стефано Габбаною. Улюблений дизайнер нашого Андрія Шевченка звинуватив дует своїх колег у тому, що Дольче і Габбана поцупили в нього... штани. Армані ствер­джує, що саме він вигадав модель стьобаних шовкових брюк, яку продемонстрували у новій колекції й Доменіко та Стефано. Більше того, оскільки показ колекції D&G проходив 17 січня, на початку Міланського тижня моди, саме під цією маркою штани вперше показали глядачам. Адже модний дім «Армані» «виставлявся» на день пізніше.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Читає блондинка в медичній книжці про якусь хворобу. Знаходить у себе всі симптоми, впадає в паніку. Наприкінці статті написано: «На цю хворобу хворіють тільки коні».
Блондинка шоковано:
— От блін, то я — коняка?!

Всі статті рубрики