В Одесу приїду особисто!

В Одесу приїду особисто!

На минулому тижні «УМ» оприлюднила колективне звернення селян Овідіопольського району (більше сотні підписів) до Президента Віктора Ющенка, в якому вони наводили приклади «кришування» народним депутатом Юрієм Кармазіним осіб, які розкрадають землі та майно селян на Одещині. Нагадаємо, що йшлося про незаконне заволодіння майном КСП «Тепличне» та КСП «Одеська птахофабрика». За твердженнями селян, одним із нових співвласників цих КСП шляхом відвертого рейдерства і за «копійки» став брат відомого нардепа Сергій Кармазін. У його протистоянні з обуреними пайовиками дійшло навіть до стрілянини та до побиття простих людей.

«Чорна» колекція

«Чорна» колекція

Унікальну колекцію 23–річному росіянину таки не вдалося вивезти до Санкт–Петербурга. Під час вибіркового митного контролю у пункті пропуску «Нові Яриловичі» митників зацікавив один із пасажирів рейсового автобуса, що прямував з Одеси. Хлопець якось дивно поводився, хоча й надав «чисту» декларацію, мовляв, нічого такого забороненого із собою не везу. Коли ж інспектор митниці перепитав його, бува, не забули ви про якісь предмети старовини тощо, росіянин знову усе заперечив.

Хильнув, упав, опритомнів — витверезник...

Хильнув, упав, опритомнів — витверезник...

У Хмельницькому знову з’явиться медви­тверезник. Подібний заклад, що функціонував у міліцейській системі і слугував короткотерміновим місцем перебування осіб, які «перебрали норму», було закрито ще на початку 90–х. Відтоді весь тягар обслуговування затятих п’яничок звалився на медиків. Любителів добряче хильнути бригади «швидкої допомоги» відвозять до обласного наркологічного диспансеру або до травмопункту міськлікарні. Годі й говорити, що в лікарів і без шанувальників «зеленого змія» клопотів, надто зимової пори, не бракує.

Прокинувся в обновках та наручниках

Прокинувся в обновках та наручниках

Цікаве правопорушення розкрила луганська міліція. Як повідомило Головне управління Міністерства внутрішніх справ у Луганській області, в обласному центрі 20–річний хлопець спробував вчинити крадіжку в магазині секонд–хенду.

Всі статті рубрики