Футбольний клондайк між синіх гір

Футбольний клондайк між синіх гір

Закарпаття славиться не тільки своїми горами та вином, а й футболістами. Ціла плеяда київських динамівців золотих часів походить із найзахіднішого регіону України: Йожеф Сабо, Василь Турянчик, Стефан Рішко, Василь Рац, Іван Яремчук та багато інших. Але й для такого футбольного краю селище Ільниця є винятковим. Більше, певно, не знайдете в Україні села, двоє вихідців якого одночасно грали й забивали голи за збірну СРСР.

«Сусідко, вибачайте!»

«Сусідко, вибачайте!»

Стрімке вибування українських спортсменів на ранніх стадіях відкритого чемпіонату Австралії нарешті перервалося. Утім, сумарний результат залишається не надто втішним — далі стартового кола на першому турнірі «Великого шолома–2009» пройшли тільки двоє з 11 наших представників. Учора зранку за київським часом на кортах «Мельбурн–парку» постаралися сестри Бондаренко. Можливо, на інших більше впливає незвично спекотне австралійське літо посеред нашої зими й відчутна зміна часових поясів...

Традиції екстриму й смерті

Традиції екстриму й смерті

Найбільш екстремальне багатоденне ралі «відзначило» своє 30–річчя вперше не в «рідній» Африці. Проте, як виявилося, від цього перегони не втратили своєї привабливості для любителів гострих відчуттів, які збираються під вивіскою «Дакара».

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики