Різдвяний здобуток

Різдвяний здобуток

Попри складну ситуацію з фінансуванням збірної, наші біатлоністи продовжують тішити своїми досягненнями на міжнародних змаганнях. Позавчора в німецькому місті Обергоф стартував четвертий етап Кубка світу і одразу приніс нашим «стріляючим лижникам» місце на п’єдесталі. Йдеться про жіночу збірну, яка не отримувала дорогоцінного металу за свої виступи майже рік. Востаннє квартет українок піднімався на подіум у лютому минулого року на чемпіонаті світу в шведському Остерсунді. Тоді ми теж були другими.

Новорічне прискорення

Новорічне прискорення

Востаннє наша національна команда пробивалася на Євробаскет у 2003 році. Тоді в Греції українки посіли 11-те, передостаннє, місце. Наслідком спаду жіночого баскетболу в країні стали невдалі кампанії кваліфікації на континентальні першості 2005 і 2007 років.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Віталій Щедов: Відпочинок псує спортсмена

Віталій Щедов: Відпочинок псує спортсмена

Осінь–зима — це час не лише «льодових» і «снігових» видів спорту, а й пора для змагань велосипедистів на треку. У цьому сезоні українські трековики великих зірок із неба не хапають, але деякими здобутками похвалитися таки можуть. Лідером нашої команди досить несподівано став зовсім молодий кримчанин Віталій Щедов. На Пекінській олімпіаді він «промовчав» (виступ української команди в гонці переслідування взагалі був провальним), але надалі — вийшов на перші ролі. На початку вересня у Польщі 21–річний велосипедист, який спеціалізується саме на гонках переслідування, тріумфував на чемпіонаті Європи в заліку молоді до 23 років. А далі прийшли значні перемоги вже й на великих «дорослих» стартах. На першому етапі Кубка світу в Манчестері Віталій здобув «бронзу», а на наступному, в Австралії, — «срібло». Відтак Національний олімпійський комітет у вересні назвав найкращим спортсменом України саме Щедова.
«УМ» привітала велосипедиста і з останніми успіхами, і з новорічними святами. Віталій прозвітував про свої здобутки та плани.

Всі статті рубрики