У мери нелюди штовхають?

У мери нелюди штовхають?

Ця кримінальна справа, про перебіг слухання якої в Апеляційному суді Дніпропетровської області ми неодноразово розповідали, стрімко наближається до свого фінішу. Вже на 24 грудня призначені дебати сторін, а там і вирок не за горами. Проте насправді все зовсім не настільки безхмарно, як може здатися. Більше того — у Дніпропетровську все переконливіше побутує думка, що судять не тих. Хоча на початку судового розгляду, здавалося, ніяких сумнівів бути не могло. Якщо один із підсудних, Ігор Супрунюк, скористався своїм правом не відповідати на будь–які запитання головуючого, то його приятель Віктор Саєнко охоче розповідав про найдетальніші подробиці страшних злочинів. Третій підсудний Олександр Ганжа проходить лише за двома епізодами, отож значне покарання йому «не світить».

«Обставини загибелі доньки навмисно приховують»,

«Обставини загибелі доньки навмисно приховують»,

Біда підкралася зненацька. 11 квітня 2008 року лікар–психотерапевт Нікопольської райлікарні Юрій Забіяка разом із дружиною Ольгою Василівною, відомим у місті офтальмологом, та сусідом виїхав на своєму «Деу Сенс» до Дніпропетровська. Стояв туман. Отож коли на зустрічну смугу неподалік Нікополя виїхав «Ніссан Альтіма», керований 32–річним дніпропетровцем, співробітником однієї з відомих приватних структур, Юрій Олексійович розминутися зі смертельно небезпечною перешкодою вже не зміг. Удар прийшовся в ділянку пасажирського сидіння, де їхала дружина. На жаль, заподіяні Ользі Василівні ушкодження виявилися несумісними з життям, хоч чоловік відразу надав їй необхідну в таких випадках допомогу. «Ніссан» після удару вилетів на узбіччя, а понівечена «Деу Сенс» так і залишилася стояти на дорозі.

Куля для кума

Куля для кума

У серпні 2008 року упродовж двох тижнів на роботі не було начальника служби озброєння аварійно–рятувального загону Міністерства з питань надзвичайних ситуацій Андрія Мельника (того самого загону, персонал якого займався ліквідацією наслідків НП на артбазі під Новобогданівкою. — Авт.). Зник майор?

Всі статті рубрики