Брокери з міськради

Брокери з міськради

Як повідомив заступник начальника відділу Управління боротьби з організованою злочинністю Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Дніпропетровській області Руслан Піскун, головною дійовою особою у злочинному угрупованні з ознаками організованості стала 51–річна директорка одного з кредитних товариств. Саме вона зметикувала продавати квартири, які продажу... не підлягають, себто ті, що перебувають у переселенському фонді. Певна річ, таку аферу без виходів на міську владу не здійснити. Отож кмітлива директорка зініціювала групу людей, спроможних їй допомогти. До неї ввійшли двоє ріелторів, інженер з експлуатації одного з комунальних підприємств та раніше засуджений чоловік, що спеціалізувався на підробці документів. Також УБОЗівці повідомляють про змову зловмисників із посадовими особами одного з комунальних підприємств міськради, але не розголошують, якого саме.

Вісімдесят разів «Дід Мороз»

Вісімдесят разів «Дід Мороз»

Таку собі «філію» соснового лісу з вісімдесяти (!) дерев співробітники міліції виявили у домогосподарстві 21–річного мешканця села Дзержинське Кременчуцького району. На жаль, усі сосонки були вже неживими. Їх, як встановили правоохоронці, вирубав у найближчому лісовому масиві господар помешкання. Звісно, не для себе. Молодик, який ніде не працював, напередодні свята надумав зірвати чималий куш на торгівля «новорічними» деревами.

Об’їзд, дорожчий за життя

Об’їзд, дорожчий за життя

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Уночі проти понеділка на Львівщині сталася трагедія — водій просто посеред села Наконечне–Друге збив двох місцевих мешканців. Один із хлопців загинув на місці, другого доправили до реанімації. Сам винуватець біди з місця пригоди втік. Ніби «банальна трагедія», якби люди не впізнали «смертоносну» автівку — червоний «Фольксваген джетта» належав мешканцю сусіднього села. Обурені люди мало не вчинили самосуд. На щастя горе–водія, своєчасно втрутилась міліція, доправивши його до райвідділку. Там з’ясувалося, що чоловік був цілком тверезий, та й наїзд відбувся на проїжджій частині.

Криза зарплат

Криза зарплат

Майже вдвічі проти попереднього місяця та в 4,5 раза у порівнянні з початком року зросла загальна заборгованість із виплати заробітної плати на підприємствах Чернігівської області. Станом на 1 грудня вона становила 27,9 мільйона гривень.

Жебракуйте, але не йдіть

Жебракуйте, але не йдіть

Скільки нових персоналій приходило до влади в Україні, стільки разів представники регіональних засобів масової інформації чули обіцянки, що державну пресу таки роздержавлять, а, відповідно, редакційні колективи матимуть більше свободи дій, аби перейти з режиму дотування із місцевих бюджетів на самоокупність. Утім кожна влада розуміє, що «кишенькові» ЗМІ їй украй необхідні для маніпуляції думкою населення «на місцях». Та якщо у попередні роки це «розуміння» супроводжувалося виділенням необхідних, на покриття примх тих чи інших політичних сил, коштів, то в період світової кризи низка державних ЗМІ опинилася в ситуації, коли і грошей на них не вистачає, і працювати в таких умовах стає нестерпно.

Всі статті рубрики