Дешевий газ в обмін на «незалежність» Абхазії

Дешевий газ в обмін на «незалежність» Абхазії

«Закриваючи» рік, учора білоруський президент полетів до Москви. Завдання перед ним стояло складне — у бюджеті країни передбачена ціна на газ у 140 доларів за тисячу кубометрів, а Росія хоче продавати по 240. Напередодні візиту Лукашенко як слід розім’явся — у п’ятницю у складі команди «Збірна зірок світу» він узяв участь у хокейному матчі проти команди «Газпромекспорту». Цього разу газовики перемогли команду Лука­шенка з розгромним рахунком — 5:9.

Кулак ОМОНу

Кулак ОМОНу

Минулої неділі тисячі автомобілістів по всій Росії вийшли на акції протесту проти підвищення мита на ввезення закордонних автомобілів. Демонстрації відбулися в Москві, Калінінграді, Южно–Сахалінську, Хабаровську, Благовєщенську та Барнаулі. Найбільш масові — у Владивостоці, де під час дводенної акції було заарештовано 61 особу. Штраф накладено на понад тисячу водіїв, а шестеро автомобілістів потрапили під п’ятиденний арешт. Керівник московського відділення Федерації автовласників Сергій Канаєв повідомив радіостанції «Ехо Москви», що наступна акція протесту запланована на 10 січня.

Папа покаявся перед «єретиком»

Папа покаявся перед «єретиком»

Папа Римський Бе­недикт XVI під час недільних урочистостей, які були присвячені зимовому сонцестоянню та 400–й річниці спостережень неба за допомогою телескопа, віддав данину шани славетному астроному XVIІ століття Галілео Галілею, тогочасні наукові теорії якого викликали лють Католицької церкви. Папа наголосив у своїй промові, що «розуміння законів природи сприяє гідній оцінці Божого творіння».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики