У Греції є все, окрім порядку

У Греції є все, окрім порядку

У Греції на вулиці вийшли, здається, всі: від профспілок та лівих партій до студентів, анархістів та хуліганів. Учора три години не працював міжнародний аеропорт, працівники якого влаштували страйк, повідомляє «Євроньюс».

Погано бути Гітлером

Погано бути Гітлером

Кондитерський відділ супермаркету «Шоп Райт» у Нью–Джерсі відмовився написати на торті поздоровлення для Адольфа Гітлера. Як повідомляє «Ассошіейтед прес», 35–річний Нет Кемпбелл та його дружина Дебора лише хотіли замовити торт на третій день народження сина і мати на ньому напис «Усього найкращого Адольфу Гітлеру».

Метал, що не підведе

Метал, що не підведе

Виробники золотих зливків у Швейцарії працюють на межі можливостей, щоб задовольнити зростаючий попит на дорогоцінні метали з боку осіб, які намагаються зберегти свої багатства в часи кризи, повідомляє швейцарська інформагенція «Свіссінфо».

«Гоу хоум» відкладається

«Гоу хоум» відкладається

Колоритний і, на думку багатьох, одіозний посол Російської Федерації в Україні Віктор Черномирдін найближчим часом не поїде з Києва. Про це він заявив особисто, коментуючи чутки про своє можливе відкликання з посади, які циркулюють у російських ЗМІ.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики