Дайте покермувати!

18.12.2008

Учора фракція «Наша Україна —Народна самооборона» залишалася без голови. «Нашоукраїнці» мали обрати собі нового лідера, але на ранковому засіданні фракції не було достатньої кількості людей.

На посаду голови пропонувалися кандидатури Миколи Мартиненка, Бориса Тарасюка, Тараса Стецьківа, Анатолія Гриценка, Руслана Князевича і Юрія Кармазіна. Останні двоє зняли свої кандидатури, повідомив «5–й канал».

Колеги запропонували кандидатам провести між собою консультації і визначитися, хто балотуватиметься далі. Можливо, «НУНС» визначиться сьогодні.

Колишній заступник голови фракції Роман Зварич вважає, що до Нового року «НУНС» навряд чи обере голову. «Між тими, хто хотів показати Президенту свою фракційну дулю, пішли розбіжності. Там щонайменше п’ять лідерів, кожен із яких бачить себе на посаді голови фракції», — розповів Зварич.

Роман Михайлович також заявив, що планує вийти з лав партії «Наша Україна», але спочатку хоче порадитися з Президентом. Зварич хоче поговорити з Віктором Ющенком «про його (глави держави) політичну позицію, зокрема в кадровому плані». «Я був переконаний і залишаюся переконаним у тому, що потрібно було входити в коаліцію, і якраз брати на себе певну відповідальність за те, що діється в країні», — сказав Зварич.