Увечері гроші, вранці — вікна

Увечері гроші, вранці — вікна

Новий вид шахрайства з’явився в Черкасах: підприємливі ділки дурили городян на євровікнах. Як розповіла «Україні молодій» помічник прокурора Придніпровської районної прокуратури Черкас Ірина Швець, фірма, яка начебто займалася встановленням євровікон, розміщувалася у центрі міста і заманювала клієнтів дешевими послугами.

Самогон не для покоління «пепсі»

Самогон не для покоління «пепсі»

Смерть 17–річного юнака зафіксували медики реанімаційного відділення однієї з міських лікарень. За життя хлопця боролися майже п’ять діб, але витягти його вже практично з того світу лікарям не вдалося. Безпосередньою причиною смерті став... гіпертонічний інсульт.

По хабар — на таксі

По хабар — на таксі

Оригінального хабарника затримали днями оперативники СБУ в Борисполі. Нечистий на руку державний виконавець Бориспільського міськрайонного управління юстиції, що на Київщині, вимагав хабара за найменшу довідку.

У карти по–дорослому

У карти по–дорослому

Днями до Зіньківсь­кого райвідділу міліції звернулася мешканка одного з сіл району, котра повідомила, що її чоловік зґвалтував їхню 12–річну доньку. Як з’ясувалося, злагоди в цьому сімействі не було й раніше.

Всі статті рубрики